Lesoverzicht

Alle lessen hebben een intensiteitlevel. Op het rooster kunt u zien welk level een les heeft. Voor de uitleg van de levels, klikt u hier.

Indoor Bootcamp

De kern van deze training is het circuit. Het circuit is elke training weer geheel anders qua oefeningen, tijdsintervallen en intensiteit, zodat de training altijd lekker gevarieerd en verrassend blijft. We trainen altijd het gehele lichaam (fullbody) en er zit altijd een cardio-element in. Deze combinatie maakt deze training uitdagend voor elk fitnessniveau en zorgt voor een goede vetverbranding, spierversterking en super voor je algehele conditie!

Meisjes recreatie groep 3 en 5

Recreatie turnen is voor ieder meisje vanaf 6 jaar die het leuk vindt om een keer in de week speels te turnen. Tijdens het turnen behandelen we verschillende motorische aspecten. Het is belangrijk dat het een gezellige groep is die elkaar helpt tijdens de oefeningen. Je leert in deze groep de basiselementen van het bewegen waarbij we iets dieper in gaan op de sport turnen. Doordat we alle basisvaardigheden behandelen, ontwikkelen de kinderen zich sneller; tijdens sport, school maar ook op sociaal gebied. Tijdens de les zullen de toestellen variëren zodat het elke week een feestje is!

Meisjes recreatie groep 6 tm 8

Recreatie turnen is voor ieder meisje die het leuk vindt om een keer in de week speels te turnen. Er zijn verschillende groepen leeftijdscategorieën. Zo kan iedereen met haar eigen leeftijdsgenootjes turnen. Tijdens het turnen behandelen we verschillende motorische aspecten. Het is belangrijk dat het een gezellige groep is die elkaar helpt tijdens de oefeningen. Je leert in deze groep de basiselementen van het bewegen waarbij we dieper in gaan op de sport turnen. Doordat we alle basisvaardigheden behandelen, ontwikkelen de kinderen zich sneller; tijdens sport, school maar ook op sociaal gebied. Tijdens de les zullen de toestellen variëren zodat het elke week een feestje is! In deze groep leren ze vooral veel op sociaal vlak en worden ze een stuk leniger door de lessen.

Kleutergym

Kleuters zijn nog volop in ontwikkeling en vinden het meestal heerlijk om te klimmen, klauteren en te rollen. Op deze leeftijd staat het ontdekken en ervaren van de mogelijkheden van hun lichaam centraal. Al spelend oefenen kleuters de hele dag hun lijf. ‘Kijk eens wat ik al kan!’ of ‘ik kan al huppelen’.  Kleutergym stimuleert op een veilige en leuke manier de ontwikkeling van deze jonge kinderen. Ook leren ze tijdens de kleutergym om samen te spelen en te delen en zelfstandig dingen te ondernemen in een hele veilige situatie.

Bodyshape

Deze lessen zijn voor dames bedoeld die graag op muziek willen sporten. De les bestaat uit een combinatie van cardio- en krachttraining. Voordeel is: veel calorieën verbranden en tegelijkertijd werkt u aan strakker maken van uw lichaam. Bodyshape is daarom de ideale les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen. Tijdens de les worden diverse materialen gebruikt: handgewichten, steps, elastische banden.  Iedere les is opgedeeld in een aantal blokken: warming-up, aerobics oefeningen, krachtoefeningen, cooling-down en dynamischestretch-oefeningen.

Total body workout

Met Total Body Workout traint u in een groep op muziek alle spiergroepen. Een uur lang worden uithouding en kracht behandeld.
Total Body Workout:
· Maakt u sterker
· Is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
· Richt op het verstevigen van de spieren
· Behoudt de spiermassa
· Verbrandt vet
Het fijne aan deze les is dat het gehele lichaam wordt getraind en dat iedereen mee kan doen op zijn/haar niveau. Je hebt een fijne stok achter de deur om toch te sporten te gaan door de leuke groep en enthousiaste lesgever.