Samenvatting van de nieuwsbrief :)

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten bij de gymvereniging. In de nieuwsbrief die alle leden inmiddels hebben ontvangen, lees je er alles over.

Het is voor iedereen een heftig jaar (geweest) maar het goede nieuws is dat de vereniging begin januari 2021 al 290 leden telt, dat is een groei van 18%! Daar zijn we heel dankbaar voor en we bedanken graag al onze leden voor jullie steun! 🤩

We blijven ons inzetten voor alle leden, juist in deze lastige tijd. Zo hadden we een speurtocht en wandeltocht uitgezet, maar kan iedereen ook fit blijven met onze online lessen.

💪 De trainers delen graag hun ervaringen, maar we zijn ook enorm benieuwd naar jullie ervaringen! Via een Poll op onze website www.gymvvw.nl horen we graag jullie feedback.

Verder zijn we ons aan het oriënteren op nieuwe materialen en hebben we ingezet op een nieuwe turnmethode: kleurenturnen. Binnenkort daar meer informatie over.

Oh, en vergeet vooral niet de online gemeenschapsveiling van Wervershoof op 5 maart! Zo kan iedereen toch een steentje bijdragen.