Start seizoen 2021-2022

De kermis is weer voorbij en de scholen gaan beginnen. Dat betekent dat we onze gymlessen weer gaan oppakken. Wij zijn er al helemaal klaar voor en hebben er weer zin in. U ook?

Hier vindt u het rooster voor komend seizoen, met de invallers die waarnemen voor Marije tijdens haar verlof. Damian is bij de meesten al bekend en zal ook dit seizoen weer verschillende lessen verzorgen. Ans Klemkerk gaat op de donderdag ook weer dames en meiden les geven. Anita Kater is de jongere zus van Eva, die twee jaar gelden bij ons les heeft gegeven. Met deze trainers hebben we een goed team staan. We hebben echter wel te maken met een aantal weken waarin onze invallers met vakantie zijn; dan is er dus geen les. Ter compensatie gaan in de herfstvakantie de lessen van alle trainers wel gewoon door. Hieronder vindt u een tabel met alle afwezigheid van de trainers.
[table “8” not found /]

Hulp opbouwen:
Op 24 augustus verzorgt Anita haar eerste les. We zouden het op prijs stellen als de ouders 15 minuten eerder komen om haar even te helpen met het opzetten van de toestellen.

Les conditietraining:
Tot op heden hebben we nog geen trainer gevonden voor de les ‘conditietraining’ in Andijk. De leden van deze lessen zijn van harte welkom in de andere lessen. Weet u een trainer? Laat het ons weten!

Bestuursleden:
We kunnen het niet alleen en zoeken versterking! Vindt u het leuk om mee te helpen met het organiseren van clubactiviteiten of wilt u graag een andere bijdrage leveren aan onze actieve en enthousiaste gymvereniging? Neem dan vrijblijvend contact op secretaris@gymvvw.nl voor meer informatie en een kennismaking.

Vrijwilliger voor de website:
Wilt u geen bestuurslid worden, maar heeft u wel verstand van WordPress? Neem dan ook contact met ons op. We kunnen een steuntje in de rug voor de website goed gebruiken!

Ledenadministratie:
Drukke werkzaamheden in combinatie met de overstap naar een ander programma voor de ledenadministratie hebben geleid tot een flinke achterstand in de ledenadministratie:
De 2e contributieronde van het afgelopen seizoen is nog niet in rekening gebracht; dat gaat binnenkort wel gebeuren. Houdt u daar rekening mee.
De opzeggingen per het einde van het seizoen zijn nog niet verwerkt. Daardoor kan het gebeuren dat u deze nieuwsbrief wel ontvangt, terwijl u geen lid meer bent. Excuses daarvoor.

Woordje van Marije:
Lieve leden,
Ik voel mij goed en de baby doet het super in mijn buik. Helaas door het verlies van bloed en vruchtwater mag ik niet meer tillen of te lang staan. Zoals jullie begrijpen is lesgeven dan geen optie en is er door de arbo arts besloten in het belang van ‘het ongeboren kind’ dat ik geen zwaar werk meer mag doen. Wel zal ik op de achtergrond mijn best doen de invallers in te werken en waar nodig te ondersteunen in de eerste weken.
Liefs, (juf) Marije